1258367554_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tervehdys!

Saanko esitellä...Olen pekka ja syntynyt Oulussa 13.11-15.11.2009 välisenä aikana.  Oulussa on kyllä syntynyt aika monta kuusamolaista lasta, mutta onkohan kuinka monta tonttua..kysynpähän vaan? Siellä Pohjankartanossa oli muitakin tonttujen tekijöitä ja joidenkin uusien tonttujen kanssa teinkin jo tuttavuutta. Ihanaa siellä oli..Tontturaija oli aivan haltioissaan ja samoin minä, Pekka. Aivan ihania tonttuja ja satuhahmoja syntyi taitavien tätien käsissä. Ja Toini oli niiiin kiva opettaja..terkkuja vaan Toinille ja jaksamista surullisena aikana..Sinulla on kamalan suuri suru sydämessäsi, mutta kaikki maailman tontut sekäTontturaija ja Pekka lähettävät maailman ihanimmat terveiset ja ajatukset, Sinulle Toini! 

Meidän kotimatkalla sattui sitten aika ikävä juttu..nimittäin yksi poro tuli tielle ja sitten se jäi auton alle. Minusta oli ihan pelottavaa istua Tontturaijan kanssa autossa sen kolarin jälkeen, kun oli pimeää ja autoja ajoi vaikka kuinka paljon ohi niiiiiin lujaa, että ihan meinasin jo ajatella, että olisinpa jäänyt sinne Ouluun. Jouduttiin odottelemaan autossa aika kauan, sillä hinausauto ei kerennyt ihan heti, kun matka oli niin pitkä. Onneksi poliisit kävivät jututtamassa ohi kulkiessaan ja ystävälliset ambulanssisedät kysyivät, että oliko meillä joku paha juttu, kun oli hätävilkut  päällä.. Mutta kukaan muu ei pysähtynyt. Auton nokka meni ihan tohjoksi ja sillä ei pystynyt ajamaan..sitten me tultiin loppumatka kuorma-auton kyydissä..se oli jännää. Ei pelottanut, kun Tontturaija  puheli mukavia asioita. Mutta se kyllä vähän jäi mietityttämään ettei vaan olisi ollut Joulupukin poro. Mitenkäs se joulupukki sitten kulkee? Tontturaija jutteli ettei se kyllä voinut olla Petteri Punakuono, koska sehän on vielä Lapissa Korvatunturilla..

Aika paljon tapahtuu kaikenlaista ihmisten maailmassa, ikäviäkin asioita, mutta me tontut laitamme hyvät energiat kulkemaan, niin kaikilla on sitten mukava olla..eikös vaan?

Tontut ovat syntyneet levittämään positiivista energiaa ympärilleen...sitä varten tontut on tehty!!! T.Pekka

1258367583_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä seisoskelen kotipihalla ja katselen uutta, puhdasta lunta..