Avaa silmäsi näkemään timantteja..

Näet niitä iloisissa silmissä, suruisissa kyynelissä, valkeissa lumikiteissä, tulisissa kipinöissä. Niitä on kaikkialla, kirkkaalla tähtitaivaalla ja myös aamukasteen pisaralla..

kerttukeiju näkee niitä kaikkialla

Kerttukeiju on innoissaan kun pehmeä, valkoinen lumi pöllähteli kasvoille. Tonttulan keijutkaan eivät arkaile lunta ja tuiskua!

Keväinen, aurinkoinen sää saa Tonttulan väenkin iloiselle mielelle..  Tonttupojatkin ilahtuivat auringosta ja valkeasta lumesta. Hieno, uusi rekikelkka otettiin käyttöön ja sillä huristeltiin mäkeä alas..  Taunotonttu houkutteli Kerttukeijun kelkkaansa ja vauhtia sai antaa Hipsu...

Kertun tukka hulmusi tuulessa.. Huomatkaa Hipsun hienot tuohivirsut. Ne ovat ihka uudet ja Hipsu on niistä aivan onnellinen.

Taunotonttu istahti hangelle nauttimaan auringosta.. Tauno on ollut pirttitontun tehtävissä koko talven. Välillä istuen uunin päällä, pirtin kiikkutuolissa ja sängyn päällä. Hiiret ovat olleet Taunon ystäviä pitkän talven ajan. Nekin olivat käyttäytyneet siivosti Taunon valvovan silmien alla.. Kiitos Tauno hyvästä huolen pidosta..kaikki on hyvässä kunnossa..